A tortadíszítés alapjai

A tortadíszítés alapjai

Rachel Brown
آپ کو یہ کتاب کتنی پسند ہے؟
فائل کی کوالٹی کیا ہے؟
کوالٹی کا جائزہ لینے کے لیے کتاب ڈاؤن لوڈ کریں
فائل کی کوالٹی کیا ہے؟
A tortadíszítés olyan készség, amelyet némi segítséggel mindenki el tud sajátítani. Ebben a rengeteg hasznos tudnivalót tartalmazó könyvben Rachel Brown az alapoktól mutatja be a különböző technikákat, és közben bebizonyítja, hogy a tortadíszítés egyben nagyszerű szórakozás is.
A könyv választ ad azokra az alapvető kérdésekre, amelyeket a kezdők gyakran feltesznek. Például: hogyan használjuk a keretet hogyan simítsuk el a felpúposodott tortát hogyan dolgozzunk több csomag nyújtható cukormasszával hogyan vágjunk megfelelő tartópálcát, és hogyan rögzítsük a megmintázott figurát?
A különféle alakú tortaformák kibélelésétől a tökéletes esküvői torta elkészítéséig részletes tájékoztatást kapunk arról, hogyan vonjuk be a tésztát marcipánnal és cukormázzal, valamint miként formáljunk egyszerű figurákat.
A szerző még a saját kipróbált és bevált piskóta- és gyümölcstorta-receptjét is megosztja az olvasókkal, méghozzá glutén-, tojás-, cukor- és tejmentes változatban is, hogy azok is fogyaszthassák, akiknek a megszokottól eltérő étrendre van szükségük. Mindegyik fejezet bővelkedik színes fényképekben, amelyek lépésről lépésre bemutatják a készítés fázisait, Rachel pedig tippekkel és tanácsokkal lát el bennünket gazdag tapasztalatai alapján.
Ebből a nélkülözhetetlen könyvből mindent megtudhatunk arról, hogyan készítsünk és díszítsünk csodálatos tortákat.
سب زمرہ:
سال:
2008
ناشر کتب:
Alexandra Kiadó
زبان:
hungarian
صفحات:
127
ISBN 10:
9633705363
ISBN 13:
9789633705360
فائل:
PDF, 87.74 MB
IPFS:
CID , CID Blake2b
hungarian, 2008
آن لائن پڑھیں
میں تبدیلی جاری ہے۔
میں تبدیلی ناکام ہو گئی۔

اہم جملے